Met een kop koffie in de hand luisteren naar de presentatie van Jannig Kwakman, dit kan bij Kunst en Koffie.
Met een kop koffie in de hand luisteren naar de presentatie van Jannig Kwakman, dit kan bij Kunst en Koffie. (Foto: Evert Ruis)

Kunstvermaak in de Bibliotheek

VOLENDAM - Kunstliefhebbers uit Volendam en omgeving kunnen iedere derde dinsdag van de maand naar de Kunst & Koffie bijeenkomst in de Bibliotheek Volendam. Elke maand is er een ander thema en deze maand staan de Volendamse kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw centraal.

Met een kop koffie in de hand luisteren naar de presentatie van Jannig Kwakman, dit kan bij Kunst en Koffie op dinsdagochtend 24 mei in de Bibliotheek van Volendam.  

 Ook al kwamen de eerste beeldende kunstenaars niet uit Volendam, ze hebben wel de Volendammers geïnspireerd om zelf ook aan de slag te gaan. 

Deze keer ligt het accent dan op de moderne kunstschilders met een eigen stijl 

Deze keer ligt het accent dan op de moderne kunstschilders die eruit springen omdat ze een eigen stijl hebben ontwikkeld. Aan de hand van deze presentatie leer je op een andere manier kijken naar de iconische werken die te zien zijn in de Nederlandse musea én uit de bekende collectie Spaander. Kunst en Koffie, dinsdag 24 mei in Bibliotheek Volendam. Aanvang 10.30 tot 11.30 uur. Toegang is gratis, wel even aanmelden via www.bibliotheekwaterland.nl.