Afbeelding
(Foto: )

Aanmelden Infraroodscan woningen Koggenland

KOGGENLAND - Het behoeft geen uitleg, de hoge energierekening is het gesprek van de dag. De winter nadert, de zorgen ook. Veel mensen willen hun energierekening wel in de hand blijven houden, maar weten niet goed hoe. Stichting Koggenland Energie Neutraal (KEN) helpt: ze gaan weer woningen scannen in de gemeente Koggenland.

Goed opgeleide vrijwilligers

Stichting KEN heeft gedurende de laatste jaren veel ervaring opgedaan om door middel van infrarood scans zichtbaar te maken of en wáár de energielekken in een huis zich bevinden. KEN komt langs met goed opgeleide vrijwilligers om mogelijke energielekken op te sporen. Ook kunnen deze scans nuttig zijn om reeds gerealiseerde isolatie te controleren.

Gratis scan aanvragen 

De scans zijn gratis. Wel vraagt stichting KEN een vrijwillige bijdrage; ze werkt met vrijwilligers en maken kosten. Het is aan de inwoners hoeveel en of zij een bijdrage willen overmaken. 

Aanmelden

Laat de woning gratis scannen met een infraroodcamera. Aarzel niet en meldt u aan en ga beter de winter door. Aanmelden kan viawww.koggenlandenergieneutraal.nl. Ga naar artikel Woning gratis infrarood scannen.