Inge in de Babyspa.
Inge in de Babyspa. (Foto: aangeleverd)

'Babyspa 't Zeepaardje: goed voor ontwikkeling'

DEN OEVER - Eigenaresse Inge Tijsen van Babyspa 't Zeepaardje in Den Oever verwelkomt iedereen met een pasgeboren baby om langs te komen. In de spa zijn verschillende voorzieningen aanwezig die bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

Inge Tijsen komt oorspronkelijk van Texel. De liefde heeft haar naar Wieringen gebracht. Tot vorig jaar reisde ze nog dagelijks naar Texel om in de fietsenwinkel van haar familie te werken. Na de geboorte van haar zoontje wilde ze echter dichter bij huis aan de slag. Inge volgde een opleiding tot docent baby-masseur en heeft daarnaast de babyspa ingericht. De babyspa heeft drie speciaal daarvoor bestemde baby jacuzzi's waar je met je kindje van twee weken tot twee en een half jaar oud kan komen dobberen. Daarnaast kan je ook terecht voor een door Inge begeleide babymassage.


In de spa worden alle spieren geactiveerd van de kleintjes terwijl de waterjets de kinderen masseren. Door de diepte van de baby jacuzzi hebben de kinderen de kans om rechtop te drijven (zoals de eerste weken in een tummytub) en heeft zo de vrijheid om helemaal zijn eigen positie te kiezen. Door zelfstandig rond dobberen worden de fysieke- en mentale ontwikkeling van je kindje gestimuleerd. Het zogeheten 'Floaten' is een vorm van hydrotherapie 'bewegen in water' en ondersteunt de ontwikkeling van: Coördinatie, slaapritme, spierontwikkeling, immuunsysteem, longontwikkeling en helpt klachten te verminderen van darmkrampjes en reflux.

Informatie

Kom zelf ook langs bij Babyspa 't Zeepaardje, gelegen aan de Hofstraat 76a, 1779CE, Den Oever. Ga voor meer informatie naar de website: www.babyspahetzeepaardje.nl of neem telefonisch contact op via 06-83304461.