Afbeelding
(Foto: Atlas Fietsen)

E-bike opstapdagen bij Atlas Fietsen

ALPEN - Na twee jaar wachten is het eindelijk weer zo ver en kan er weer gefietst en gelachen worden bij de opstapdagen van Atlas Fietsen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april is iedereen van harte welkom bij Restaurant De Lelie (Europapark 1) in Alphen aan den Rijn om onder het genot van een hapje en een drankje, te ervaren hoe geweldig de elektrische fietsen zijn van onder andere merken als Batavus, Sparta en Trek. Alleen maar A-merken dus! 

Op dit moment is er schaarste aan elektrische fietsen, maar bij Atlas Fietsen is er veel op voorraad. Dat betekent dat u er meteen op uit kunt!

Ga er meteen op uit op een elektrische fiets van uw keuze

Atlas Fietsen heeft drie vestigingen, waarvan één in Alphen aan den Rijn en twee in Zoetermeer. De vestiging in Alphen aan den Rijn bestaat inmiddels alweer negen jaar! In die negen jaar zijn er ongelooflijk grote stappen gemaakt, zo heeft Atlas Fietsen meerdere malen de titel Fietsenwinkel Van Het Jaar bemachtigd. Daarnaast is er niet alleen in de winkel maar ook op de webshop www.atas-fietsen.nl een geweldig aanbod aan fietsen. Als kers op de taart, is het ook nog eens mogelijk de oude fiets in te ruilen en gebruik te maken van leuke kortingen. 

Kom dus kijken wat Atlas u te bieden heeft, op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur!