Muzikanten uit de omgeving kunnen mee spelen of zingen tijdens het concert.
Muzikanten uit de omgeving kunnen mee spelen of zingen tijdens het concert. (Foto: Paradise Bigband)

Paradise Bigband “Say Jezz to Jazz”

BOSKOOP- In het kader van Boskoop 800 houdt de Paradise Bigband een concert: 'Say Jezz to Jazz'. De band nodigt voor het concert muzikanten uit de omgeving uit die graag een keer met een bigband willen zingen/spelen.

De Paradise Bigband uit Boskoop bestaat uit bijna twintig muzikanten, aangevuld met een vijftal zangers en zangeressen. Het orkest heeft een breed repertoire: van Count Basie tot Michael BublĂ© en van Glenn Miller tot Amy Winehouse. Bruno Mars is bijvoorbeeld ook vaak te beluisteren tijdens feesten en grote evenementen als Sail Amsterdam en de jaarlijkse Country and Christmasfair in Haarzuilens. 

Om mee te doen aan het concert stuurt u een filmpje of audio-opname van niet langer dan drie minuten naar de band waarop u zingt of een instrument speelt. Op basis daarvan krijgt u na een selectieprocedure, een uitnodiging om mee te doen aan het concert. Op de website staat een lijst van muziekstukken waaruit belangstellenden kunnen kiezen. Ook staan er linkjes naar bladmuziek en geluidsopnamen.

Deelname

"Naast dat het een leuk concert wordt, is het voor de kandidaten ook spannend: zij worden door een vakkundige jury beoordeeld", stelt de band. "Heeft u interesse? Stuur dan uw opname op voor 15 februari naar: info@paradisebigband.nl."


Deelname is gratis en het evenement heeft plaats op 10 april in het Floratheater. Voor meer informatie kunt u naar: www.paradisebigband.nl.