Voorlopig is de bijeenkomst voor de ondernemers van Uitgeest tot donderdag 3 maart vastgesteld.
Voorlopig is de bijeenkomst voor de ondernemers van Uitgeest tot donderdag 3 maart vastgesteld. (Foto: Bert Westendorp)

Bijeenkomst ondernemers Uitgeest uitgesteld

UITGEEST – De bedoeling was om donderdag 20 januari een bijeenkomst te houden met ondernemers van bedrijventerrein Uitgeest-Noord, ondernemers van het jachthaven gebied en burgemeester en wethouder van gemeente Uitgeest. 

Daarbij werd de vraag centraal gesteld wat ondernemers concreet nodig hebben in de weg naar verduurzaming en vergroening. En hoe kan de overheid de ondernemers hierin versterken. Daarnaast stonden de onderwerpen beheersing van het energienetwerk en het signaleren van ongewenste criminele activiteiten op de agenda. "Coronaperikelen gooiden daarentegen roet in het eten", laat woordvoerder Anouk Miedema van Greenbiz weten.

Greenbiz heeft de onderwerpen nu voor donderdag 3 maart op de planning staan. Maar ook dat onder voorbehoud. Die datum zijn de ondernemers uitgenodigd door Sebastiaan Nieuwland (burgemeester Uitgeest), Jelle Brouwer (wethouder Duurzaamheid) en GreenBizIJmond om met hen in gesprek te gaan tijdens de ondernemersbijeenkomst in Uitgeest. Locatie is Beentjes Bouwgroep, Geesterweg 6 in Uitgeest. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Meer informatie en het complete programma volgt via Greenbiz. Ondernemers uit gemeente Uitgeest kunnen zich aanmelden via: info@greenbizijmond.nl