Voorjaarscursus bij de Westfriese bibliotheken
Voorjaarscursus bij de Westfriese bibliotheken (Foto: Aangeleverd )

Voorjaarscursussen bij Westfriese bibliotheken

Wat wil jij leren in 2022? De Franse taal, de geschiedenis tussen de twee wereldoorlogen, economie voornieuwskijkers, vogels herkennen? We hebben veel voor je klaarstaan. Meld je aan voor een voorjaarscursus (voorheen Seniorenschool) bij de Bibliotheek Enkhuizen en start na de feestdagen met het opdoen van nieuwe kennis.

De cursussen worden gegeven op verschillende plaatsen in Enkhuizen: de Bibliotheek, IJsselzand en het Hertenkamp. Een van de cursussen (Interbellum, Interbellum, over de roerige tijd tussen de twee wereldoorlogen) kun je naast Bibliotheek Enkhuizen ook volgen in Dorpshuis de Stek met dank aan een samenwerking met de Seniorenraad. Alle cursussen zijn ook open voor inwoners uit andere gemeenten. Aanmelden is altijd voor de gehele reeks aan cursussen.

Lezingen in Hoogkarspel

In de Bibliotheek Hoogkarspel begint in januari een nieuwe reeks Koffie met Kunst lezingen met Juliette Verhofstad, in samenwerking met De Blauwe Schuit. Hier kun je per keer beslissen of je deel wil nemen. Lezingen zijn los van elkaar te volgen.

Informatie

Voor meer informatie over data en deelname, kijk op: westfriesebibliotheken.nl/cursussen