Doe mee met de isolatieactie van de gemeente Haarlem.
Doe mee met de isolatieactie van de gemeente Haarlem. (Foto: Gemeente Haarlem)

Huis verduurzamen in 2022? Check deze Haarlemse isolatieactie!

Duurzaam

HAARLEM - Met de sterk stijgende energieprijzen loont het nog meer om je huis te isoleren. Met een goed geïsoleerd huis verbruik je minder energie. En dat scheelt geld! De gemeente Haarlem organiseert samen met Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie.

Isolatieactie Haarlem

Haarlemmers kunnen tegen een scherpe prijs dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en isolerend glas laten aanbrengen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij vakkundige isolatiebedrijven. Een geïsoleerd huis voelt comfortabeler aan. Je hebt minder last van kou en tocht. En naast je lagere energiekosten bereid je jouw huis ook voor op een aardgasvrije toekomst.

Wethouder Robbert Berkhout: “Beter isoleren is net als zonnepanelen eigenlijk altijd een goed idee, voor zowel het milieu als je portemonnee. Maar hoe regel je dat? Met deze actie zorgen we ervoor dat je betrouwbare adviezen en offertes krijgt die passen bij jouw eigen situatie.”

30% rijkssubsidie

Isolatiemaatregelen verdienen zich snel terug. En extra interessant: je ontvangt tot wel 30% rijkssubsidie als je kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. Het gaat dan om isolatie van de spouw, dak, gevel, vloer of glas. Of isolatie in combinatie met een (hybride) warmtepomp of zonneboiler.

Zo werkt het

Deelname aan deze actie is simpel:

- Inschrijven: je kunt je van 1 januari t/m 31 maart 2022 inschrijven via duurzaambouwloket.nl/inkoopactie-woningisolatie.

- Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf komt bij jou thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

- Uitvoering: het bedrijf maakt een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Of je besluit om de offerte niet te tekenen, want je zit nergens aan vast.

Webinars & meer info

Meer weten over deze inkoopactie en woningisolatie? Geef je dan ook op voor het webinar op 18, 20 of 24 januari om 19.30 uur. Of neem contact op met het Duurzaam Bouwloket, telefoon: 072 - 743 39 56 of via e-mail: info@duurzaambouwloket.nl.