Online informatiebijeenkomst over borstvoeding.
Online informatiebijeenkomst over borstvoeding. (Foto: Alfonso Cerezo via Pixabay)

Online bijeenkomst over borstvoeding

HAARLEM - Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze informatiebijeenkomst een prima start, aldus het Spaarne Gasthuis. 

"Je krijgt informatie over hoe borstvoeding werkt, je leert hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft, hoe je je baby aanlegt en hoe je weet of je baby genoeg gedronken heeft. Ook bespreken we wat je kunt doen als het geven van borstvoeding niet loopt zoals je had gehoopt. We geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien."

'Je leert hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft'

Er is volgens het ziekenhuis volop ruimte om vragen te stellen. "Zo kun je een goede start maken met het voeden van je baby. Vanwege de landelijke richtlijnen van het RIVM over het coronavirus lukt het niet om echt bij elkaar te komen. Daarom willen we je de bijeenkomst heel graag digitaal aanbieden. Dit doen wij in samenwerking met JGZ Kennemerland via het programma Zoom. Hiervoor moet je je wel aanmelden."

Aanmelden

Wil je de bijeenkomst bijwonen? Schrijf je dan in via het formulier op de website spaarnegasthuis.nl/agenda. Een aantal dagen voor de bijeenkomst krijg je een mail met daarin de gegevens over het inloggen en deelnemen via Zoom.

Datum: 24 januari 

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Locatie: via Zoom