(v.l.n.r.) Tanja Graas, Cees Dekker en Wendy van Kluiven voor het nieuwe kantoor aan de Zaanweg 98.
(v.l.n.r.) Tanja Graas, Cees Dekker en Wendy van Kluiven voor het nieuwe kantoor aan de Zaanweg 98. (Foto: Dirk Karten)

‘Wij zijn het stuur in financiële zaken’

WORMERVEER – “Wat het pronkstukje van ons kantoor is? Het feit dat het hele team al 25 jaar echt goed bezig is ons hechte klantenbestand te ontzorgen. Daar ben ik megatrots op”, zegt Cees Dekker volmondig. De eigenaar van het gelijknamige bedrijf in hypotheken en verzekeringen presenteert die dienstverlening in het schitterende nieuwe kantoor aan de Zaanweg 98.

Cees Dekker hypotheken en verzekeringen betrekt nieuw pand op Zaanweg 98

“Zie je dit schilderij van de Zaanweg 44a waarop je de viswinkel van Jan Kee ziet? Daar begon het avontuur op 1 november 1997.  Vier jaar later verhuisden we naar de Zaanweg 113 om nu door te groeien op de Zaanweg 98. We zijn van 85 naar 190 m2 gegaan”, zegt Cees en hij toont een modern, open kantoor waar hij samen met Joffrey en Hans de klanten adviseert op het gebied van hypotheken, verzekeringen en sparen. 

Het trio krijgt steun van Jenny, Wendy, Tanja en Sandra die de binnendienst werkzaamheden voor hun rekening nemen. Zoals de afhandeling van hypotheken en verzekeringen. “En het zijn de vertrouwde gezichten van Regiobank klanten. Want dat doen we ook. Je wordt bij ons nog gewoon persoonlijk te woord gestaan”, stelt de gedreven ondernemer.

Dienstverlening

Het persoonlijk contact is één van de sterke punten in de dienstverlening van Cees Dekker. Dat kan zijn voor de particulier die vragen heeft over hypotheken, verzekeringen, sparen of beleggen. Of klein zakelijke ondernemers die meer willen weten over zaken als arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen of zakelijke autoperikelen. Het team van Cees Dekker biedt raad en daad.

Persoonlijk contact

Hulp bieden in wat er op financieel gebied allemaal in een mensenleven voorbij komt is een grote drijfveer van Cees Dekker. “De beleving met de klanten blijft prachtig. Wij hebben veel trouwe klanten, die we op allerlei manieren kunnen bijstaan. Van mooie, maar ook minder fijne zaken zoals een scheiding. Wij kunnen het stuur zijn in financiële zaken als je het zelf even niet ziet zitten. Van de aankoop van je (eerste) huis tot zaken regelen als je uit elkaar gaat. Wij kennen onze klanten ook echt persoonlijk. Staan ze een leven lang bij om financiële problemen op te lossen. Echt, dit werk raakt nooit over”, zegt Cees stellig.

Regiobank

De ondernemer was al jaren met het zoeken van een goede locatie om nog beter het ruim 2800 tellende klantenbestand van dienst te zijn. En onder goede, coronaveilige omstandigheden weer als één team op locatie te kunnen werken. "Voorbij is de tijd met één spreekkamertje. Dat je een trap op moest om bij de Regiobank balie te komen. Alles is nieuw en ruim opgezet. Inclusief modern luchtverversingssysteem en genoeg ruimte om weer samen te kunnen werken op locatie. Vanaf 1 november is er stevig verbouwd. Alles is nieuw. Van muren, vloeren tot systeemplafond.”

Zaanser kan niet

Ook al liggen de roots van Cees in Warmenhuizen, waar ook een vestiging is, dat de nieuwe vestiging honderd procent Zaans is wordt nog eens onderstreept door de vele prachtige schilderijen aan de muren. Gemaakt door Rinus Bakker die vele kenmerkende Zaanse plekjes nauwkeurig op het schilderslinnen vastlegde.

Zie voor meer informatie www.cees-dekker.nl Of stap gewoon eens binnen in het nieuwe kantoor.  

Hier begon het allemaal, in het pandje van vishandel Jan Kee op de Zaanweg 44a.
Hoe Zaans wil je het hebben? Muren schilderijen van Zaanse plekjes.