Fred, John en Ruud brengen heerlijke luisterliedjes.
Fred, John en Ruud brengen heerlijke luisterliedjes. (Foto: aangeleverd)

Concert vol luisterliedjes met Trio John Meijer

Uitgaan

WORMER - Heerlijke luisterliedjes staan op zondag 27 februari in de Maria Magdalenakerk, Dorpsstraat 351, op het programma bij het concert met Trio John Meijer. 

John Meijer en Ruud Luttikhuizen gaan samen met Fred Snel musiceren en presenteren een mix van luisterliedjes van onder meer Robert Long, Frans Halsema, Udo Jurgens, maar ook tal van vlotte stukken met volop ruimte voor improvisatie. Het plezier in muziek maken en een fijn contact met publiek staat voorop aldus de muzikale heren.

De leden van dit bijzondere trio hebben allen hun strepen verdiend in de Nederlandse muziekwereld. John Meijer heeft als zanger/gitarist opgetreden in ontelbare hotels, theaters en feestzalen. Als begeleider heeft hij onder meer gewerkt met George Baker, Anny Schilder, Piet Veerman, Jan Smit, Harry Slinger. Tevens is hij de laatste zes jaar van hun bestaan lid geweest van BZN. 

Ruud Luttikhuizen is een gerenommeerd pianist/begeleider die zowel de klassieke touché als de wereld van de lichte muziek tot in de perfectie beheerst.  Hierbij is Ruud een veelgevraagd orkestleider en koordirigent. Zowel Ruud als John zijn afkomstig uit Wormer.

Contrabassist Fred Snel heeft alle grote namen uit de Nederlandse en internationale muziekgeschiedenis begeleid. Marco Bakker, Therese Steinmetz, Ramses Shaffy, Don Mc.Lean etc. Hierbij is Fred jarenlang de vaste begeleider geweest van het duo Mini en Maxi. Fred woont in Koog aan de Zaan. 

Aanvang 14.30 uur, zaal open 14. 00 uur. Kaarten € 17,50- inclusief pauzedrankje en servicekosten. Meer informatie en bestellen via website www.concertenwormer.nl  Let op; de actuele coronaregels voor theaters zijn van toepassing.