Afbeelding
(Foto: Josje Toby)

Geestmerloo zoekt fotografen

REGIO - De ontwikkelingen in het jonge natuurgebied van Natuurbegraafplaats Geestmerloo blijven niet onopgemerkt. Dagelijks maken (amateur)fotografen prachtige foto’s. Dit wil de natuurbegraafplaats niet onopgemerkt laten. Zij willen een podium bieden voor de fotografen en de stillevens van het gebied. 

Geestmerloo roept fotografen (amateur en professioneel) dan ook op om het komende jaar hun mooiste foto's in te zenden. De mooiste foto's van het jaar worden samengebundeld in een fotokalender. Deze zal dan vanaf midden december beschikbaar zijn op Geestmerloo. Ook worden de ingezonden foto's op de website getoond. 

De kostprijs voor de kalender bepaalt u zelf. Deze inkomsten geeft Geestmerloo volledig terug aan de natuur. Zo kan iedere fotograaf en iedere bezoeker een steentje bijdragen aan het natuurbehoud van dit jonge natuurgebied. 

De natuurbegraafplaats is een mooi openbaar natuurgebied om in elk seizoen een wandeling te maken. Natuurbegraven in de provincie Noord-Holland is mogelijk op Natuurbegraafplaats Geestmerloo. Deze natuurbegraafplaats ligt even ten noorden van Alkmaar en is goed bereikbaar vanuit Schagen, Heerhugowaard, en zelfs vanuit Hoorn en Den Helder. Geestmerloo is de eerste natuurbegraafplaats in Noord-Holland. Kom daarom gerust langs met uw camera! Heeft u een mooie foto en wilt u die delen? Mail naar: caroline@geestmerloo.nl. 

Afbeelding