Eric Mijnster woonde voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen.
Eric Mijnster woonde voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen. (Foto: aangeleverd)

Het geluksgevoel; theatervoorstelling met een boodschap

Algemeen

KROMMENIE - Fietsfan, storyteller en theatermaker Eric Mijnster houdt zondag 24 april zijn spraakmakende theatervoorstelling Het geluksgevoel bij KIK, Visserspad 10. 

Wat als een stem van binnen je roept om het roer om te gooien, zou jij daar dan gehoor aan geven? Ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Eric Mijnster luisterde naar de stem van binnenuit en stapte op zijn fiets om een reis over door Europa te maken. Hij bleef een jaar weg. Inmiddels is hij weer terug in Nederland en vertelt hij over zijn ervaringen.

“Een innerlijke stem bracht mij een jaar geleden naar de bergtoppen van Europa”, vertelt Eric. “Ik fietste 650 kilometer over veertien bergen, non-stop en zonder te slapen. Ik verkocht vervolgens al mijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven ben ik in Nederland en vertel ik over mijn avonturen en ontdekkingen.”

Eric neemt met zijn theatervoorstelling zijn publiek mee op reis met eigen anekdotes, beelden en live muziek. De voorstelling is herkenbaar met betrekking tot de situatie waarin we momenteel leven en geeft handvatten en vertrouwen om in je kracht te staan.

De voorstelling is van 15.00 tot 17.00 uur (inloop 14.30 uur). Zie ook: https://www.kik-community.nl/