Aan belangstelling geen gebrek.
Aan belangstelling geen gebrek. (Foto: aangeleverd)

ZaanbochtRun 2022: Geduld is een schone zaak

Sport

WORMERVEER - Een gezegde dat we allemaal minimaal een keer gebruikt hebben in de achterliggende jaren. Zo ook bij de Zaanbocht Run. Want na de zeer geslaagde eerste editie in 2019 stonden we bijna aan de startlijn voor de tweede editie in 2020. Deze moest verplaatst worden, ook de editie 2021 onderging eenzelfde lot. En nu is het 2022 en staan we op 15 mei eindelijk weer op de startlijn om editie 2 te gaan mee beleven.

Op achtergrond wordt van alles gedaan om soepele ZaanbochtRun te garanderen

Vooral het geduld van de mensen die zich al inschreven voor de editie 2020 op de proef gesteld. Zij staan nog altijd op de deelnemerslijst vanaf 1 augustus 2019. Hebben ook al betaald. Dat betekent dat zij ook nu voor editie 2022 op de deelnemerslijst staan. Maar doen zij ook daadwerkelijk mee? Vandaar de vraag aan hen (lichting 2020) zo spoedig hun deelname te bevestigen via een mail aan info@zaanbochtrun.nl Dat is het enige, verder staat alles klaar.

Voorwerk

Net als alle voorgaande edities is er op de achtergrond weer van alles gedaan om een soepele ZaanbochtRun te kunnen garanderen. Vergunningen, tenten, spandoeken, prijzen, posters, noem het maar op: alles is de revue gepasseerd. Net als de deelnemers kijkt de organisatie reikhalzend uit naar de 15e mei als het startschot van de tweede editie dan echt mag gaan klinken.

Ondertussen gaat de organisatie alles en iedereen via de website www.zaanbochtrun.nl op de hoogte houden van de ontwikkelingen. 

“Voor nu schrijven wij opgelucht tot de 15e mei!”

Veel plezier tijdens het hardlopen.
Binnen!