Het werk van Bente Visser is op 17 april en 22 mei te zien tijdens de open middagen van het kerkje van Krommeniedijk.
Het werk van Bente Visser is op 17 april en 22 mei te zien tijdens de open middagen van het kerkje van Krommeniedijk. (Foto: aangeleverd)

Open huis Kerkje Krommeniedijk

KROMMENIEDIJK - Het kerkje van Krommeniedijk is op zondag 17 april en 23 mei van 13.00 tot 16.00 uur open voor bezichtiging. De bezoekers kunnen uitleg krijgen over het ontstaan van het kerkje, de betaaltafel in de consistorie en al de andere interessante zaken van dit mooie kerkje. Daarnaast kan met genieten van de tentoonstelling van de schilderijen van Bente Visser. 

Met expositie schilderijen Ben te Visser

Bente Visser tekende als kind graag en veel. Later kwamen er zoveel nieuwe dingen in haar leven, dat het naar achteren schoof. Veel later heeft zij het tekenen weer opgepakt, via diverse cursussen; schetsen, houtskool-tekenen en aquarelleren. Ze herontdekte het plezier in tekenen en is toen ook begonnen met schilderen met acryl. De vele mogelijkheden van het materiaal maakten haar enthousiast om dingen uit te proberen. 

Na afronding van de 3-jarige opleiding tekenen en schilderen bij Crejat kunstacademie voor volwassenen in Alkmaar schildert ze nu bij het Academisch Atelier.

Eigen  atelier

Sinds enige tijd heeft Bente een eigen atelier in Assendelft. Daar werkt ze in eigen stijl en techniek. De laatste tijd houdt ze vooral bezig met onderzoek naar de natuur; bomen, blad, water, licht. 

Bekijk haar werk op de website https://bente-visser.nl


Knotwilgen.
Afbeelding