Barbara Koops en Randal Naarden.
Barbara Koops en Randal Naarden. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Stijlvolle jubileumviering Kitchens & More

Partnerbijdrage

HEERHUGOWAARD - Kitchens & More bestaat een jaar en viert dat komende dagen op passende wijze. Vanaf donderdag is de stijlvolle showroom drie dagen lang open voor belangstellende bezoekers. Met een feestelijke inrichting, hapjes, drankjes en aantrekkelijke jubileumacties.

Fraai gevestigd in het oude pand van glas nabij Middenwaard, is Kitchens & More zélf zo oud nog niet. Komende dagen viert de stijlvolle kwaliteitskeukenzaak namelijk het eenjarig bestaan. Dat gebeurt donderdag 31 maart tot en met zaterdag 2 april, met dagelijks om tien uur al geopende deuren voor iedere geïnteresseerde. Bestaande klanten en andere belangstellenden zijn vanaf 15.00 uur van harte welkom voor een lekker hapje en drankje. Smaakvol zijn de keukens sowieso, gezien het brede scala aan keukens dat in de showroom staat opgesteld. Van landelijke stijl met warme sferen en tradtionele elementen, tot keukens met tijdloze charme. Maar ook van exclusieve keukens voor wie durft te gaan voor gewaagde architectuur en spannende materialen, tot supermoderne keukens met strakke vormgeving en gedurfde materialen.

Wensen 

Het valt allemaal te bewonderen in de eigentijdse winkel aan de Middenweg, die vanwege het jubileum in feestelijke sferen is gehuld. “Het eerste jaar is werkelijk omgevlogen”, vertelt eigenaar Randal Naarden. “Sinds de opening vorig jaar april hebben we diverse mensen gelukkig gemaakt met een prachtige nieuwe keuken, elk geënt op ieders persoonlijke wensen en naar de mogelijkheden qua woon- én financiële ruimte. Het is onze ambitie om een begrip in Heerhugowaard en omgeving te worden, waar we met een bevlogen team alles voor doen.”

Persoonlijk betrokken

Zo kan Randal zelf buigen op ruim twintig jaar ervaring in de keukenwereld, terwijl collega Barbara Koops zelfs al vijfentwintig jaar in de branche actief is. “Alle gedegen kennis en ervaring nemen wij mee vanaf dat wij iemand begroeten in onze showroom. Van het eerste oriënterende gesprek denken wij nauwgezet met iemand mee, om via de tekeningen, ruimtelijke en technische mogelijkheden en het budget uiteindelijk tot de daadwerkelijke realisatie te komen.”

Snelle levertijden

De vakkundige keukenkenners van Kitchens & More denken met klanten mee betreffende technische en ruimtelijke mogelijkheden en budget. Verder werken ze met behoorlijk snelle levertijden. “Doordat wij werken met voldoende vakbekwame monteurs, weten wij in acht tot tien weken een nieuwe keuken te leveren.” Kitchens & More levert vrijwel alle A-merken keukens en apparatuur, waaronder Bosch, Siemens, Atag en Miele.

Kitchens & More, Middenweg 69 in Heerhugowaard: 072 - 7855643, www.kitchensandmore.nl