Flamenco-zangeres Luna Zegers.
Flamenco-zangeres Luna Zegers. (Foto: aangeleverd)

Flamencozang in Podiumcafé De Brouwerij

Algemeen

ALKMAAR - Flamencozangeres Luna Zegers brengt - als de omstandigheden het toelaten - zondagmiddag 30 januari een muzikale voorstelling in Podiumcafé De Brouwerij. De Flamenco biedt Luna alles waaronder ze graag zingt: de geneugten van het leven, maar ook over dood, rouw of lijden. Luna wordt begeleid door Vicente Santiago op gitaar en door percussionist Javier Infestas.

Luna Zegers is een zangeres, componiste, schrijfster, spreker en columniste, die als allereerste niet Spaanse in de geschiedenis afstudeerde in de flamenco-zang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona (2015). Luna studeerde eveneens jazz-zang aan het Conservatorium in Amsterdam waar ze in 2010 cum laude haar diploma behaalde. In 2017 verscheen haar eerste album “Entre Dos Mundos” (Tussen Twee Werelden), geheel bestaand uit composities, teksten en arrangementen van Luna’s hand.

Tijdens haar optreden in De Brouwerij voert Luna een uiteenlopend repertoire uit van haar eigen composities, traditionele flamenco, jazz- en latin-stukken en hedendaags klassiek (Spaans) repertoire.
Luna is een sfeermaakster die persoonlijk contact met haar publiek maakt, met wie ze direct een band aangaat. Dit zorgt ongetwijfeld ook in De Brouwerij voor een bijzondere, open sfeer tijdens haar optreden.

Vooraf reserveren

Podiumcafé De Brouwerij brengt Luna Zegers en haar muzikanten Vicente Santiago en Javier Infestas in De Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 in Alkmaar. De middag begint om 14.30 uur. Een kaartje kost € 7,50 (liefst contant) en een plaats is te reserveren via studiodesocieteit@gmail.com. Vermelden bij reserveren: datum, aantal personen, naam en telefoonnummer. Bezoekers dienen hun QR-code te kunnen tonen.