Meau staat 4 november op de planken van Victorie.
Meau staat 4 november op de planken van Victorie. (Foto: aangeleverd)

Meau komt naar Podium Victorie

Algemeen

ALKMAAR - Singer-songwriter MEAU staat vrijdag 4 november op het podium van Victorie. Ze staat momenteel met ‘Dat Heb Jij Gedaan’ op nummer 1 in de Top 40, is geboekt voor Pinkpop en mag nu ook haar eerste clubtour langs de grote zalen aan dit lijstje toevoegen. De voorverkoop is inmiddels gestart. 

Op jonge leeftijd volgde Meau al zang- en pianolessen en het is dan ook niet verassend dat ze de muziekopleiding aan de Herman Brood Academie is gaan volgen. Tijdens de eerste lockdown is ze zich volledig gaan richten op het schrijven van Nederlandstalige teksten en het produceren van haar eigen muziek. Ze maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

Na de Popronde in 2021 was ze al geboekt al voorprogramma van Suzan & Freek. Inmiddels staat ze met ‘Dat Heb Jij Gedaan’ op nummer 1 in de Nederlandse top 40, nummer 2 in de Belgische UltraTop en is ze een graag geziene gast bij Metropole orkest, The Streamers en vele TV en radioprogramma’s. Later dit jaar schittert de zangeres op Pinkpop en daar kan nu een eigen clubtour langs de grote zalen aan worden toegevoegd.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.podiumvictorie.nl