Leer mooie foto's maken met je telefoon.
Leer mooie foto's maken met je telefoon. (Foto: aangeleverd)

Cursussen Wordpress en smartphonefotografie 

Cursussen Wordpress en smartphonefotografie 

ALKMAAR - Vanaf begin februari gaan de cursussen Wordpress en Smartphonefotografie weer van start in Alkmaar en Uitgeest. De cursussen in Alkmaar worden gegeven in Wijkcentrum De Oever en in De Zwaan Cultureel in Uitgeest. Zie hiervoor de advertentie in deze krant.

De cursus Wordpress is de ideale start voor iedereen die weer eens wat nieuws wil leren en zelf een Wordpress website wil kunnen bouwen en onderhouden. Tijdens de cursusdag van zes uur leren deelnemers de complete basis van dit creatieve proces. Ze werken in een eigen online oefenomgeving en leren veilig om zelf een website op te zetten van A tot Z. De cursisten staan stil bij elke handeling die nodig is om een Wordpress website op te zetten. Van het schrijven van teksten tot aan het plaatsen van afbeeldingen. De rode draad door de cursus is SEO om beter gevonden te worden door zoekmachines.

Smartphonefotografie

In februari en maart wordt ook weer gestart met de cursus smartphone-fotografie. Deelnemers leren gegarandeerd betere foto's te maken. Tijdens de cursus, die geschikt is voor Android en IOS van Apple, stellen we de camera op de smartphone optimaal in en lopen we de belangrijke functies allemaal door. Deelnemers gaan handmatig belichten, uitsneden bepalen, tips en trucs, handige accessoires en nog veel meer. De workshop kost €29,95, begint om 19:00 uur en eindigt rond 21:30 uur. Info en aanmelden: www.eckkies.nl.