Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Open dagen vmbo Clusius College weer online

Open dagen vmbo Clusius College weer online

REGIO - Lang was er nog de hoop dat het Clusius College op 28 en 29 januari weer ‘ouderwets’ de deuren van de school kon openen voor bezoekers van de open dag. 

Helaas gooit omikron roet in het eten en zet de vmbo-school voor het tweede jaar op rij z’n virtuele deuren open voor geïnteresseerden.

Meer dan een filmpje

Wie denkt dat een online open dag alleen maar een paar tekstjes en filmpjes zijn, heeft het mis. Al weken zijn docenten van het Clusius bezig met het maken van een aantrekkelijk online (live) programma om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de school. Van live-lessen tot Q&A’s met leerlingen, alles wordt eraan gedaan om de open dag zo interactief en leuk mogelijk te maken. 

Elk van de acht vestigingen stelt z’n eigen programma samen, dus het aanbod kan variëren. 

Bezoek op school

In afwachting van de ontwikkelingen hoopt de school over een paar weken geïnteresseerde leerlingen en ouders te kunnen ontvangen in school. Want hoe goed je zo’n online open dag ook organiseert, een goede schoolkeuze maak je pas echt als je binnen bent geweest. 

Aanmelden kan op www.clusius.nl/vmbo

Iedereen die zich heeft aangemeld voor de online open dag, ontvangt bericht zodra er meer mogelijk is. Aanmelden voor de open dag kan op www.clusius.nl/vmbo.

Vonk

Het Clusius College zal vanaf 1 augustus door het leven gaan onder de naam ‘Vonk'. Die naamsverandering verandert niets aan het vmbo-onderwijs. Meer weten? Kijk op www.vonkopleidingen.nl.