Mega uitverkoop bij: Beerepoot
Mega uitverkoop bij: Beerepoot (Foto: pr)

MEGA Uitverkoop bij EP:Beerepoot

MEGA Uitverkoop bij EP:Beerepoot

De MEGA Uitverkoop van EP:Beerepoot is van start gegaan. MEGA betekent: hele mooie producten met super scherpe prijzen. In alle winkels van EP:Beerepoot gelden kortingen tot maar liefst 50% op MEGA veel artikelen! Profiteer van dit voordeel en kom snel naar een van onze winkels, het kan weer! 

De MEGA Uitverkoop levert voor u zeer aantrekkelijke aanbiedingen op. Meer dan 400 televisies, 250 wasmachines, 300 koelkasten en heel veel inbouwapparatuur zijn MEGA scherp geprijsd én uit voorraad leverbaar! Naast spectaculaire kortingen ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent. Sla snel uw slag, want op=op!

EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres in uw regio voor een prachtig assortiment elektronicaproducten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels, waar u altijd gratis voor de deur kunt parkeren, vindt u een compleet productaanbod van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparatuur en persoonlijke verzorging. Laat u ook verrassen door de mooiste woon- en kookaccessoires. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service maken uw shopbeleving compleet.

Een greep uit de aanbiedingen vindt u in de folder bij deze krant en op www.epbeerepoot.nl. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkels. De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 - 17.00 uur.