Links Daniël
Links Daniël (Foto: Pers Bureau Dasbach (freelance)

Expres camper- en autotechniek en Garage René slaan handen ineen

DEN HELDER - Expres camper- en autotechniek heeft in haar lange bestaan enorme ervaring opgebouwd waar het gaat om het onderhoud en reparatie van alle merken campers, personenauto’s en bedrijfsauto’s. Tevens staat het bedrijf voor Nederland te boek als de officiële importeur van Phoenix campers.

Hans en zoon Daniël Reus zwaaien de scepter in het pand van Expres aan de Bedrijfsweg 8C waar in de modern uitgeruste werkplaats alle merken campers, personenauto’s en bedrijfsauto’s sinds jaar en dag vakkundig worden onderhouden. Sinds kort is de expertise van het team bij Expres uitgebreid met de komst van René Riet, tot 31 december eigenaar van de gelijknamige Garage René aan de Stoomweg in Breezand. Met ingang van heden is René drie dagen per week werkzaam bij Expres camper- en autotechniek. 

Oplossing

Garage René heeft in de bijna 30 jaar van haar bestaan een uitstekende naam opgebouwd als betrouwbaar adres voor het onderhoud van de auto (ongeacht het merk), maar ook als Citroënspecialist, erkend LPG-inbouwstation en de in- en verkoop van occasions. René Riet: "Om gezondheidsredenen heb ik moeten besluiten te stoppen met mijn eigen bedrijf. Om mijn vele klanten niet te hoeven teleurstellen heb ik een uitstekende oplossing gevonden in de samenwerking met Expres. Ik ken Hans en Daniël al zo'n 25 jaar en heb er ook onze camper aangeschaft. Ik ken het bedrijf van binnen en buiten en weet als geen ander dat Hans, Daniël en hun vakkundige team dezelfde kwaliteit en service verlenen als waar ik voor stond. Een win-winsituatie dus."

Expres camper- en autotechniek is hiermee niet alleen hét adres voor Citroënrijders, maar ook voor alle andere merken auto's en uiteraard nieuwe en tweedehands campers.

Zie ook: www.exprescampertechniek.nl