Pjotr Tammeling werkt al sinds zijn negentiende voor Domino’s.
Pjotr Tammeling werkt al sinds zijn negentiende voor Domino’s. (Foto: aangeleverd)

Domino’s Den Helder weer in lokale handen

DEN HELDER- Domino’s Den Helder krijgt na ruim een jaar aangestuurd te zijn door het hoofdkantoor weer een lokaal gezicht als eigenaar. Pjotr Tammeling is de nieuwe franchisehouder van de zaak aan de Marsdiepstraat in Den Helder. De 28-jarige Tammeling is ondanks zijn nog jonge leeftijd gepokt en gemazeld in het vak. 

Pizzazaak krijgt met Pjotr Tammeling nog meer jong en fris elan 

Hij werkt al sinds zijn negentiende voor Domino’s, heeft in de regio Groningen meerdere managersfuncties vervuld en daarnaast in Friesland nieuwe vestigingen aangestuurd tijdens de openingsweken. In november 2020 maakte hij de opstap naar ondernemer: sinds die tijd is hij franchisehouder van Domino’s Schagen.

Behoefte

,,Ik ben begonnen als bezorger, werd na twee jaar regiomanager van Oost-Groningen en daarna regiomanager van de stad Groningen”, vertelt Tammeling. ,,Vervolgens heb ik meerdere openingen van nieuwe filialen begeleid. In Leeuwarden in januari 2020 nog en daarvoor ook in Harlingen en Wolvega. In Schagen vielen de puzzelstukjes in elkaar. Er was behoefte aan een franchisenemer in deze gemeente en mijn vriendin woont in Noord-Holland, dus dit was een uitgelezen mogelijkheid om meer bij elkaar te zijn. Inmiddels kan ik zeggen dat het mij bevalt om zelfstandig ondernemer te zijn. De visie en producten van Domino’s slaan aan in de Kop en daarom vond ik het nu tijd voor de volgende stap. Het doel is om op termijn de gehele Kop van Noord-Holland te bedienen.”

Tomeloze drive

Tammeling staat voor een tomeloze drive, maar ook voor inzicht en managementkwaliteiten die ook buiten Nederland zijn opgevallen: in 2018 kwam namens Domino’s een filmcrew uit Amerika over voor een filmclip waarin hij een centrale rol speelde. Van die bruisende energie gaat Domino’s Den Helder nu profiteren. Dat begint met een scherpe prijsstelling: in tegenstelling tot veel andere branches zijn de prijzen van de pizza’s, belegde broodjes, shakes, kipproducten en andere artikelen in het assortiment hetzelfde gebleven ten opzichte van 2021! 

Meer informatie

Domino’s Den Helder, Marsdiepstraat 172 Den Helder. Tel. 0223-610040. Website: www.dominos.nl