GaragePark Den Helder is opgeleverd en verkocht, maar nog niet geheel verhuurd.
GaragePark Den Helder is opgeleverd en verkocht, maar nog niet geheel verhuurd. (Foto: aangeleverd)

GaragePark Den Helder

DEN HELDER- Een half jaar nadat de eerste paal is geslagen, is GaragePark Den Helder niet alleen opgeleverd maar zijn ook alle 94 garageboxen aan de Burgemeester Ritmeesterweg verkocht. 

Wel boxen te huur, niet meer te koop

Wel kunnen er nog boxen gehuurd worden, daarvoor geldt deze maand een huuractie waarbij de korting hoger wordt naarmate je een langere verbintenis aangaat (zie daarvoor de advertentie elders in deze krant). GaragePark Den Helder is na GaragePark Schagen het tweede project van de Nederlandse markleider in garageparken. 

Belangstellenden kunnen kiezen uit drie verschillende formaten: 18, 21 en 24 vierkante meter. Elk van de boxen onderscheidt door onder meer het hoge afwerkingsniveau. ,,Onze boxen zijn hoogwaardig aan de binnen- en buitenkant qua kwaliteit, waarbij uiteraard gezorgd is voor zaken als stroom en goede beveiliging”, vertelt mededirecteur Rick Faase. ,,Zowel overdag als ‘s avonds én in het weekend is er bedrijvigheid te vinden doordat eigenaren en huurders 24/7 het park op kunnen.”

GaragePark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Met een individueel brand- en inbraakalarm per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het park, zoals een uitgekiend lichtplan, camerabewaking en live toezicht, wordt inbraak onmogelijk gemaakt. Dit in tegenstelling tot garageboxen in woonwijken die vaak slachtoffer zijn van inbraak. Alle veiligheidsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd. ,,Elke box heeft een inbraakalarm en een bewegingsmelderalarm”, vertelt Rick Faase. ,,Elke koper dan wel huurder krijgt een persoonlijke keytag. Bij het binnengaan van het park schakelt die keytag het alarmsysteem van jouw box uit en bij het weggaan wordt die weer geactiveerd.”

Het park heeft een sanitaire voorziening en ondernemers krijgen een eigen brievenbus op het park. Met dit soort faciliteiten wil GaragePark ook de groeiende zzp’er aantrekken die niet meer vanuit huis wil werken. Daarnaast zijn de boxen niet alleen geschikt voor opslag, maar worden ze ook benut als werkplaats of de plek van waaruit (startende) ondernemers hun webshop runnen. 

Faase: ,,Mede omdat veel van hen kostbare apparatuur en voorraden hebben, staat veiligheid bij ons voorop. Gelukkig kunnen zij dankzij onze BORG-2 gecertificeerde veiligheidsmaatregelen hun box met een gerust hart achterlaten.”

Voor meer informatie: zie www.garagepark.nl/den-helder