Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Een heerlijke cadeaubon voor De Sparkel

BEVERWIJK - Dinsdag 11 januari 2022 hebben alle medewerkers op kindcentrum De Sparkel (voorheen OBS 't Kraaienest) een heerlijke cadeaubon gekregen. Mélinda van Heijningen (eigenaar restaurant Klein Zwitserland te Wijk aan Zee), kwam de cadeaubonnen overhandigen aan directeur Anita van der Eng.

Het idee van het uitreiken van een cadeaubon is ontstaan bij de raadsfractie van het CDA, die daarvoor een motie indiende tijdens de raadsbehandeling van het Herstelfonds. De motie kreeg steun van de gehele Gemeenteraad. Men wil hiermee al het onderwijs en zorgpersoneel in het zonnetje zetten en in deze rare tijd is het fijn om elkaar wat extra's te geven. De heerlijke cadeaubon kan worden ingewisseld bij verschillende horeca ondernemers in Beverwijk en Wijk aan Zee en wordt aangeboden door Gemeente Beverwijk en Koninklijke Horeca Nederland afdeling Beverwijk & Wijk aan Zee.

De bonnen zijn met veel enthousiasme ontvangen op kindcentrum De Sparkel. Men vindt het een mooi initiatief en idee van KHN in samenwerking met de gemeente Beverwijk.

Afbeelding