Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Online info-avonden op Vellesan College

IJMOND - Op maandag 24 januari en dinsdag 25 januari heeft het Vellesan College informatie-avonden voor ouders van achtstegroepers. Vanwege de covid-beperkingen zijn de bijeenkomsten alleen online te bezoeken. 

Er zijn drie verschillende bijeenkomsten: op maandag een over de mavo en een bijeenkomst over havo-vwo en op dinsdag een over het vmbo. U krijgt in een talkshowachtige setting een boeiend programma voorgeschoteld waarin tafelgasten en filmpjes elkaar afwisselen. In een uur wordt een helder beeld neergezet van het onderwijs op het Vellesan College en wat leerlingen en ouders van de school kunnen verwachten. Aan het woord komen docenten, mentoren, leerlingbegeleiders, coördinatoren en afdelingsleiders.  Uiteraard kunt u uw vragen stellen, die zoveel mogelijk die avond worden beantwoord. Met dit aantrekkelijke programma kunnen alle ouders die met hun kinderen een middelbare school willen kiezen een indruk krijgen wat het Vellesan College heeft te bieden: goede lessen, een fijne sfeer, een veilige leeromgeving, en zorg en aandacht voor leerlingen.

Aanmelden kan via de website van het Vellesan College of op de speciale pagina met alle informatie voor achtstegroepers en hun ouders: vellesancollege.nl/brugklas2022.