De kermis in Langeraar gaat bijna van start.
De kermis in Langeraar gaat bijna van start. (Foto: Aangeleverd Patrick de Graaf)

Oranjefeesten met kermis in Langeraar

Cultuur

LANGERAAR - De Oranjefeesten van de Stichting Kermis Langeraar (SKL) zijn dit jaar van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus. Dit jaar zijn er gelukkig geen beperkingen.

De kermis bevindt zich op het parkeerterrein van het Altior-complex. Zoals elk jaar worden er van donderdag tot en met zaterdag tal van activiteiten in Langeraar gehouden waaraan iedereen gratis kan deelnemen.

“Vanwege het succes van voorgaande jaren hebben we op zaterdagmiddag weer de prikkelarme kermis en vanaf 13.00 uur niet alleen het 3 tegen 3 voetbaltoernooi” voor jongens en meisjes van 8 tot en met 13 jaar maar ook 4 tegen 4 voetbaltoernooi” voor jongens en meisjes van tot en met 16 jaar”, meldt de organisatie.

Dit jaar, alleen op zaterdag vanaf 19.00 uur, wordt er een zogeheten Golden Ticket verstopt op het kermisterrein. Door middel van aanwijzingen die worden gegeven via verschillende social media, kunnen de deelnemers het Golden Ticket zoeken. Degene die het ticket als eerst vindt, wint een gratis rondje kermis waarbij hij of zij in alle deelnemende attractie kan gaan. Deelnemers kunnen zich aanmelden op het Facebookadres.

Op zondagmiddag is het weer tijd om met de hele familie de Oranjefeesten af te sluiten tijdens de familiedag. Op www.kermislangeraar.nl staat het volledige programma.