Op 16 en 17 april staat bioscoop Castellum in het teken van het Kids Weekend.
Op 16 en 17 april staat bioscoop Castellum in het teken van het Kids Weekend. (Foto: Castellum)

Kids Weekend in bioscoop Castellum

Cultuur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Er staat in bioscoop Castellum tijdens het Kids Weekend van alles te gebeuren in het paasweekend op 16 en 17 april. De nieuwe film ‘De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant‘ (6+) en diverse andere kinderfilms staan op het programma. 

Tijdens het weekend zijn er activiteiten en spelletjes rondom ‘De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant’ en Pasen. In de foyer van de bioscoop kunnen kinderen zich volgens Castellum uitleven bij verschillende levensgrote spellen. “Ook is er een speurtocht uitgezet. De film gaat over piraten die plots ninja’s als buren krijgen. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie wint de wedstrijd?”

Prijzen

Castellum moedigt bezoekers aan om zo mooi mogelijk verkleed te komen, bijvoorbeeld als piraat of ninja. Als kers op de taart worden kinderen ook nog geschminkt. Wie vervolgens een foto maakt in de speciale fotohoek, die op social media plaatst en Castellum daarin tagt, maakt kans op prijzen. Bovendien kunnen ze kleuren in de kleurhoek en ook daar zijn prijzen te winnen.

Kleuterbios

Ook aan de kids die nog te jong zijn voor de activiteit is gedacht. Op zondag 24 april is de Kleuterbios namelijk terug van weggeweest. 

Dit keer staat die in het teken van de film ‘2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten.’

Kaarten

Voor meer informatie en kaarten voor het het activiteiten weekend en de Kleuterbios, neem een kijkje op de website: www.theatercastellum.nl