De lokale kunstenaars hebben hun werk omgeruild met nieuwe kunst.
De lokale kunstenaars hebben hun werk omgeruild met nieuwe kunst. Foto: De kunstwinkel Nieuwkoop

Drukte bij de kunstwinkel in Nieuwkoop

NIEUWKOOP- Deelnemende kunstenaars van De Kunstwinkel in Nieuwkoop hebben allemaal hun werk omgeruild, zodat de winkel weer voorzien is van nieuw te bezichtigen en te kopen kunst. 

Alle nieuwe werken krijgen door een kleine groep deelnemers een plek in de winkel. "Het is elke maand wel weer een heel gepuzzel om alle kunstwerken van een goede plek te voorzien. Want elk kunstwerk is er om gezien te mogen worden."

En dat kan weer, want op zaterdag 15 januari ging de deur van de winkel weer open voor publiek. "Het is een leuke winkel om even naar binnen te wandelen en om de tijd te nemen om te kijken naar alle kunstwerken van de lokale kunstenaars", meldt de winkel.
Tijdens het wisselen van de kunst waren de kunstenaars blij om elkaar weer even te zien, stelt de zaak. "De afgelopen weken hebben zij elkaar en elkaars inspiratie gemist. En werd er druk bij gepraat over hoe het een ieder is verlopen de afgelopen tijd en waar hij/zij zich mee heeft bezig gehouden."


De winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 103 in Nieuwkoop. De openingstijden van de winkel zijn woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 13.00 tot 16.00 uur.