Floravita is officieel geopend.
Floravita is officieel geopend. (Foto: Floravita)

Floravita opent officieel de deuren

Nieuws

BOSKOOP - Floravita, onderdeel van Zorgpartners Midden-Holland, uit Boskoop heeft donderdag 19 mei officieel de deuren geopend. Onder het genot van Italiaanse hapjes en drankjes maakten de genodigden kennis met het gerenoveerde Floravita. De bewoners verhuisden in september 2021 al terug.

De genodigden zijn verwelkomd met een hapje en een drankje. De opening is vervolgens ingeluid met een toespraak van Dick van Duin, lid van de Raad van Bestuur. “Het is een prachtig gebouw met een open en warm karakter. Ik ben erg trots op de inrichting.”

Bloeiend leven

Na het uitbrengen van een toost met Taco van Delft, directeur van Floravita, is met een druk op de knop de locatie officieel geopend. Hiermee startte een video waarbij diverse betrokkenen van het project vertelden over hoe bijzonder Floravita is. Van Delft: “Floravita staat voor een bloeiend leven. We vinden het dan ook belangrijk dat onze bewoners van elke dag kunnen genieten.”

Vernieuwing

In 2020 begon de verbouwing van Floravita. In het vernieuwde Floravita zijn er kleinere woongroepen waar bewoners toegang hebben tot sfeervolle huiskamers, binnenruimtes en diverse buitenterrassen. 

Duurzaam

Het gebouw is verduurzaamd en voorzien van nieuwe technieken en zorgdomotica. Het is volledig ingericht op adequate zorg, beleving, comfort en welzijn. In het nieuwe complex kunnen bewoners, maar ook bezoekers en alle Boskopers genieten van diverse activiteiten, een uitgebreid restaurant en een mooie belevingstuin.