Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers geeft op 29 mei een Matineeconcert met de band Las Tapas.
Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers geeft op 29 mei een Matineeconcert met de band Las Tapas. (Foto: Die Gouwe Sanghers)

Jubileumconcert Die Gouwe Sanghers

BOSKOOP – Regiomannenkoor ‘Die Gouwe Sanghers’ geeft zondagmiddag 29 mei onder de noemer ‘Matineeconcert’ haar uitgestelde jubileumconcert, waarin DGS samen met de band ‘Las Tapas’ Zuid-Amerikaanse muziek ten gehore brengt.

Op 12 september 2020 bestond Die Gouwe Sanghers 75 jaar. "Door het coronavirus was het niet mogelijk om dit met het publiek te vieren. Vandaar op 29 mei een uitgesteld jubileumconcert", aldus het koor. Zowel DGS als Las Tapas presenteren deze avond een breed internationaal repertoire dat niet alleen bestaat uit Engelse-, Franse- of Duitstalige muziek. "Maar u kunt ook genieten van Latin, salsa en wereldmuziek van Santana, Belafonte, Cubaanse- en muziek uit Kaapverdië."

Dirigent

Dit jubileumconcert is het laatste concert onder leiding van Jeroen Bosman. Hij heeft om hem moverende redenen besloten Die Gouwe Sanghers te verlaten. De nieuwe dirigent Helène Verbraak neemt hierna de dirigeerstok over. Het jubileumconcert vindt plaats in het Floratheater aan de Parklaan 4 in Boskoop. De zaal, waarin de tafels in cabaretopstelling staan opgesteld, gaat open vanaf 14.30 uur en het concert begint om 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro (inclusief een consumptie). Kaarten voor het concert zijn te bestellen bij: keesvreeburg@hetnet.nl en verkrijgbaar bij Grand Café Roos, Floratheater, Parklaan 4, Boskoop; leden van Die Gouwe Sanghers. "En na overmaking van 7,50 euro per kaart en 1 euro verzendkosten op rekeningnr. NL36RABO0309802857, ten name van Die Gouwe Sangers onder vermelding ‘Kaarten Jubileumconcert' en uw naam en adres, worden de kaarten naar u toegezonden."


Meer informatie:  www.diegouwesanghers.com.