Het inschrijven is begonnen.
Het inschrijven is begonnen. (Foto: Marcel van Bruggen)

Inschrijving tennistoernooi Leimuiden geopend

LEIMUIDEN - In Leimuiden heeft van 20 augustus tot en met zondag 28 augustus het Bob on Board Open Toernooi van Tennisvereniging Leimuiden plaats. Het toernooi bestaat uit drie onderdelen: dubbel heren, dames en gemengd.

Er wordt dit jaar voor het eerst gespeeld met actieve ranking. Ook nieuw dit jaar: de leeftijdsgrens is verlaagd, er is een 20+ (voorheen 25+) en het 50+ toernooi.

Op 20 augustus begint de 20+ en op 22 augustus de 50+. De 20+ is in de weekenden en doordeweeks in de avonden en de 50+ doordeweeks overdag.

Inschrijven kan tot 1 augustus 24.00 uur via www.toernooi.nl. Vooral van de nieuw toegevoegde 20-25 jaar wordt volgens de club veel verwacht.

De tennissers gaan de strijd aan op zes gravelbanen. Behalve de wedstrijden koken leden van TV Leimuiden, met als hoofdkok Henk Huising, voor de gasten.

'Bijna 600 deelnemers doen mee'

"Elke dag een ander menu voor een zacht prijsje. Nu al bekend, de befaamde Boeuf Bourguignon van Henriette van Welsum keert terug", vertelt de tennisvereniging.

"Met bijna 600 deelnemers is het OT van TV Leimuiden altijd erg succesvol. TV Leimuiden bestaat sinds 1975 en is gevestigd aan de beukenlaan in Leimuiden."

Meer informatie via www.tvleimuiden.nl.