Verboom naar Uitvaartzorg Ter Aar

TER AAR - Uitvaartzorg Ter Aar is een begrip in Ter Aar en omstreken als het gaat om begeleiding na een overlijden en het verzorgen van een uitvaart.

Het bekende gezicht voor deze vereniging is al vele jaren Henny van Vliet. De laatste 5 jaar is hij bij zijn uitvaartwerkzaamheden ondersteund door Gea van der Hee, die verder ook voor haar eigen uitvaartonderneming actief bleef. Om de werkdruk te verdelen en continuïteit te waarborgen, hebben zij gezocht naar aanvulling van hun kleine ‘team’. 

Dat is gelukt. Zij stellen u graag hun nieuwe uitvaartbegeleidster voor Uitvaartzorg Ter Aar aan u voor: Angelika Verboom. Zij is gediplomeerd uitvaartbegeleidster sinds de zomer van 2021 en heeft al veel ervaring in de branche opgedaan. De reacties van families die al door haar begeleid zijn, zijn lovend. Ook zij zal – net als Gea – in de toekomst haar ‘eigen’ uitvaarten blijven verzorgen naast die van Uitvaartzorg Ter Aar.

Aanspreekpunt

Bij melding van overlijden is Henny van Vliet het aanspreekpunt (alleen voor uitvaarten door Uitvaartzorg Ter Aar, de dames zijn beiden rechtstreeks bereikbaar). U kunt hem dag en nacht bellen voor een melding van overlijden (0172 60 21 25, Uitvaartzorg Ter Aar). Ook voor het aanvragen van informatie of een voorgesprek is hij of zijn vrouw Magda overdag op dit nummer bereikbaar.