Spullen krijgen een tweede leven bij het Repair Café.
Spullen krijgen een tweede leven bij het Repair Café.

Repair Café op 24 november

ALPHEN - Stofzuiger nieuw leven inblazen? Kom er 24 november mee naar het Repair Café!

Wat doet u met spullen die er duidelijk geen zin meer in hebben? Weggooien? Mooi niet! Elke laatste donderdag van de maand organiseert Stichting Kringloop Alphen als vanouds het Repair Café van Alphen aan den Rijn. Samen met de vrijwilligers zorgt u ervoor dat uw spullen weer een jaartje mee kunnen! U kunt met allerhande spullen met een kwaaltje terecht bij het Repair Café van Stichting Kringloop Alphen, denk bijvoorbeeld aan: elektrische apparaten die het niet meer doen, fietsen met een lekke band, klokken die niet meer lopen en kleding met een gaatje.

Elke laatste donderdag van de maand, met uitzondering van juli en december, zitten tussen 10.00 en 12.00 uur op Energieweg 13 in het gezellige KringloopCafé handige vrijwilligers voor u klaar met advies en een lekker kopje koffie. Neem uw kapotte spullen mee en probeer het samen met hen een langere levensduur te geven. De activiteiten binnen het Repair Café zullen zich beperken tot eenvoudige klusjes, dit vergroot de kans dat iedereen die zich meldt, ook daadwerkelijk aan de beurt komt.

Let op: 24 november is de laatste van 2022. In januari 2023 zijn ze er weer! Meer informatie op www.kringloopalphen.nl of www.repaircafe.nl.