De Boys hebben met 3-1 gewonnen.

Hazerswoudse Boys wint van Woubrugge: 3-1

HAZERSWOUDE - Hazerswoudse Boys heeft in een wedstrijd met twee gezichten de winst gepakt bij Woubrugge. Voor rust wist een prima combinerend Hazerswoudse Boys 3 keer te scoren, maar na rust dicteerde Woubrugge met veel inzet het spel. Omdat de thuisclub slechts 1 keer de opnieuw uitstekend keepende Patrick van der Reest wist te passeren, nam Hazerswoudse Boys uiteindelijk 3 punten mee terug naar Hazerswoude.

Hazerswoudse Boys begon met vier wijzigingen ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen Roodenburg. Beau Gordijn, Justin van Vliet, Sylvester Blonk en Jelle Nieuwhof hadden plaatsgemaakt voor Robby Kraan, Sam Timmermans, Jeroen Groenendijk en Jari Meertens.

Initiatief

Hazerswoudse Boys startte sterk aan de wedstrijd en nam direct het initiatief. Net binnen het half uur wisten de Hazerswoudenaren de score open te breken. Jeroen Groenendijk pikte na een afzwaaiende vrije trap de bal op net voor keeper Kneulman hem kon oprapen, bezorgde de bal bij Stan van Meurs die zijn tegenstander passeerde en de bal vanaf de achterlijn halfhoog voorgaf. Sam Timmermans schoot hem vervolgens via de handen van keeper Kneulman binnen. Niet veel later kreeg Woubrugge een grote kans op de gelijkmaker toen wederom Dennis Boer de diepte in werd gestuurd maar oog in oog met keeper Patrick van der Reest miste hij opnieuw. En ook bij een vervaarlijk indraaiende vrije trap van dezelfde Boer lag Van der Reest in de weg. Een fel jagend Hazerswoudse Boys kwam via Jeroen Groenendijk opnieuw in balbezit, waarna Jari Meertens aan de linkerkant van het veld werd aangespeeld die een actie maakt en de bal laag voorgaf op de inlopende Ivo Vogelaar die de bal hoog in het Woubrugse doel schoot en de voorsprong verdubbelde. Vlak voor rust werd opnieuw Jari Meertens aangespeeld aan de linkerkant van het strafschopgebied die zijn directe tegenstander opzocht en door de benen speelde en daarna op doel schoot. Keeper Kneulman wist met moeite het schot van Jari te keren, maar was kansloos op de rebound van Sam Timmermans: 0-3 bij rust.

Tweede helft

Na rust waren de rollen op het veld omgedraaid en was Woubrugge degene die het spelbeeld bepaalde. Hazerswoudse Boys verscheen in de eerste minuut na rust nog gevaarlijk voor de goal van Woubrugge maar daarna neemt de thuisclub met veel inzet en strijd het heft in handen. Na 5 minuten spelen in de 2e helft duikt spits Dennis Boer voor de 3e keer alleen voor Van der Reest op en ditmaal is het wel raak. Na ruim een uur spelen was de thuisclub dichtbij de 2e treffer, maar weet Van der Reest wist een treffer te voorkomen. Door de zege klimt Hazerswoudse Boys weer boven de rode (nacompetitie)streep.