Kijk op prijsvergelijkende websites om te zien wat de échte deals van de dag zijn.
Kijk op prijsvergelijkende websites om te zien wat de échte deals van de dag zijn. (Foto: Adobe Stock)

Black Friday: slim kleding shoppen

Steeds meer kledingwinkels doen mee aan Black Friday, met soms goede deals. Black Friday is echter niet de beste tijd van het jaar om kleding te kopen. Op jaarbasis is kleding het goedkoopst in augustus, september en januari.

Wil je tijdens Black Friday kleding shoppen, ga dan niet voor minder dan 30% korting als je op zoek bent naar kleding of schoenen. AVoordat je iets koopt is het slim om reviews en beoordelingen van anderen te lezen. Niet alleen over het product, maar ook over de webshop, zodat je weet of je daar je geld wilt uitgeven. Een webwinkel moet minimaal 1 jaar (onder dezelfde eigenaar) ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel, minimaal een half jaar online actief zijn en zich daarnaast houden aan de wet ‘Verkopen op afstand’. 

Tip: lees eerst de reviews

Tijdens Black Friday kun je op prijsvergelijkende websites precies zien wat de échte deals van de dag zijn. Producten met een Black Friday-korting krijgen een icoontje, waarmee je in één oogopslag ziet dat je met een goede deal te maken hebt. 

Bovendien kun je op elke productpagina een prijsalert instellen.


Je krijgt dan een e-mailtje op het moment dat jouw product onder een bepaalde prijs zakt. Zo betaal je nooit te veel voor je Black Friday-aankoop!

Kijk op prijsvergelijkende websites om te zien wat de échte deals van de dag zijn.