25 mille voor Niels

HAZERSWOUDE-DORP - Een grote verrassing voor Niels uit Hazerswoude-Dorp. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Niels werd verrast in Stadion Feijenoord met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman.

Niels reageert enthousiast als hij de cheque van 25.000 euro in ontvangst neemt: “Geweldig! Ik wil heel graag een auto kopen.” Bij de VriendenLoterij gaat een percentage van de opbrengsten naar kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40 procent van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen. 


Crea-kerstmarkt

ALPHEN - Winkelcentrum Ridderhof houdt op zaterdag 10 december een hobby-creakerstmarkt. Dat is een markt met allerlei originele en handgemaakte producten. Op deze markt kan men bijzondere spulletjes vinden en kennismaken met de persoon achter het zelfgemaakte product.

Het is de bedoeling dat het dé plek wordt voor originele kerstdecoraties en kerstcadeautjes in combinatie met hobby en crea artikelen. Tijdens de markt kunnen ook kleine workshops worden gegeven, om geïnspireerd te raken met alle mogelijkheden en om hobbymaterialen aan te schaffen. Er is ook ruimte voor andere rariteiten, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. De markt begint om 11.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.