Afbeelding
(Foto: Sjon van den Berg)

H.O.V. Automobielen Cyclo Cross

NIEUWVEEN - Het was spannend of het door kon gaan op de gebruikelijke locatie. De geplande dijkverzwaring zou roet in het eten kunnen gooien. Maar gelukkig hebben alle partijen die daar bij betrokken zijn hun medewerking toegezegd om stichting Cycling Dreams toch het cyclocross evenement te laten organiseren. 

Op en rondom zwembad Aarweide in Nieuwveen gaat men op 16 oktober weer de wedstrijden op touw zetten voor de Amsterdamse Cross Competitie. Van jeugd tot ouderen strijden weer in diverse categorieën om de punten en bloemen. Het is dit jaar het tiende jaar dat het bij het volgens de organisatoren mooiste zwembad van de regio plaatsheeft. Bij hen kan wie wil meedoen. Voor meer informatie over deelname, inschrijfgeld en programma, kun je het best de website bezoeken. www.stichtingcyclingdreams.com.

Gratis toegang

Er zullen diverse locale cyclocrossers aan de start staan. Team HACT zal met diverse renners aanwezig zijn. Tevens is er een stand van Jan van der Hoorn schaatssport om promotie te maken voor de fietssport en triatlon. Ook is er een kopje koffie en een broodje te koop. Dus ook het publiek, dat gratis toegang heeft, kan zich vermaken. "Kom naar Nieuwveen, daar gaan we crossen!", aldus de organisatie.