CDA organiseert gespreksavond
CDA organiseert gespreksavond (Foto: CDA)

Gespreksavond over stikstof Groene Hart

Algemeen

ALPHEN - Het CDA Alphen aan den Rijn organiseert op woensdag 2 november een gespreksavond over stikstof in het Groene Hart. Hierbij zijn onder andere LTO-voorman Sjaak van der Tak en CDA Kamerlid Derk Boswijk aanwezig. De gespreksavond voor agrariƫrs heeft plaats in het multifunctioneel landbouwbedrijf Jeu de boer, Galgweg 5 in Hazerswoude-Dorp.

Op deze avond kunnen de aanwezigen in gesprek gaan met een aantal kernspelers in de Haagse discussie. Deze kernspelers zijn onder andere LTO-voorman Sjaak van der Tak en CDA Kamerlid Derk Boswijk. Verder nodigen wij melkveehoudster Marjon Verkleij en wethouder buitengebied Relus Breeuwsma om elkaar in gesprek gaan over de lokale situatie. Ook is er de mogelijkheid voor de agrariƫrs om vooraf of tijdens de bijeenkomst vragen te stellen en deel te nemen aan het gesprek. Om zo samen toe te werken naar een aanpak met perspectief.

Het programma ziet er als volgt uit: De inloop is tussen 18.45 en 19.00 uur. Om 19.00 uur opening Bestuur CDA Alphen aan den Rijn gevolgd door rondetafelgesprek 1: Feiten over stikstof en Stikstof en Den Haag. Na vragen uit de zaal begint Rondetafelgesprek 2 Stikstof in het Groene Hart. 

Ook daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Rond 20.30 uur volgt de afsluiting waarna er tot 21.00 uur nog wat kan worden nagepraat. Aanmelden voor deze bijeenkomst via CDA Alphen aan den Rijn.