Molenviergang Aarlanderveen ontving dankbaar een donatie.
Molenviergang Aarlanderveen ontving dankbaar een donatie.

Goede doelen gezocht!

De jaarlijkse inzendingen van goede doelen is weer van start! Iedereen kan bij Stichting Kringloop Alphen goede doelen nomineren. Eén van de belangrijke pijlers van de kringloop is het steunen van goede doelen. Naast de idealen die de kringloop nastreeft, proberen zij ook andere instellingen te helpen hun dromen te verwezenlijken. Elk jaar streeft Stichting Kringloop Alphen ernaar een bedrag aan verschillende goede doelen te schenken.

De kringloop bestaat doordat bewoners van Alphen en omstreken de drukbezochte winkels weten te vinden. Het is daarom des te leuker dat juist hun klanten en de bewoners van Alphen en omstreken hun goede doelen mogen voordragen.

Dus ken jij een vereniging, organisatie of een instelling die jij hiervoor in aanmerking wilt laten komen? Laat het de kringloop weten door ze voor te dragen! Op de foto is te zien hoe Molenviergang Aarlanderveen in een eerdere ronde deze donatie dankbaar in ontvangst genomen heeft.

Jouw gouden tip

Hoe gaat het in zijn werk? Haal bij één van de kringloopwinkels van Stichting Kringloop Alphen een goede-doelenflyer, vul hem in en lever het uiterlijk 19 november 2022 bij één van hun kassa's in. De hoofdvestiging van Stichting Kringloop Alphen bevindt zich op Energieweg 13 in Alphen (tegenover de Zendtoren). Woon je in (de buurt van) Hazerswoude-Rijndijk, dan kun je daar hun vestiging bezoeken op Rijndijk 53a (tegenover de Scheepjeskerk). 

De spelregels zijn te vinden op de websites van Stichting Kringloop Alphen: 

www.kringloopalphen.nl en 

www.kringloophazerswoude.nl.