Paul Haenen is op 12 november in Parkvilla
Paul Haenen is op 12 november in Parkvilla (Foto: Parkvilla )

Binnenkort in Parkvilla

Paul Haenen | 12 november
Haenen brengt Vreugde is een eigenzinnige, vrolijke voorstelling met niet alleen humor, maar ook ernst en inzicht. Ook als zit het leven niet mee, toch de lichtpuntjes van het leven zien. Dat is Paul Haenen. Natuurlijk komen Margreet Dolman, dominee Gremdaat en Bert van Ernie langs.  Feit is dat de meeste mensen vrolijker de zaal verlaten, dan ze er in zijn gegaan.

Theater

Cursus

Portret en model zonder docent

Parkvilla biedt de gevorderde tekenaar of portret-/modelschilder de mogelijkheid iedere maandagmiddag zelfstandig te werken. Omdat er geen begeleiding van een docent is, is enige ervaring in het modeltekenen of -schilderen een vereiste. De cursus biedt de mogelijkheid om zowel een gekleed als een ongekleed model te tekenen of schilderen. Te midden van anderen kan men vanuit de basis zijn technieken en vaardigheden verder ontwikkelen. Meer oefenen geeft immers meer plezier.

Films

Natuur in de buurt
Natuurfilmer Monique Smulders uit Alphen heeft gedurende twee jaar de natuur in het Weteringpark gefotografeerd. Zo heeft ze halsbandparkieten die in het voorjaar van bloesem en in de winter boomschors eten vastgelegd. Maar ook een blauwe reiger, klaprozen die bij de bestuiving helpen, gaaien die op date gaan, wilde eenden en nijlganzen met hun jongen zijn op de gevoelige plaat vastgelegd. Op 27 en 30 oktober geeft Smulders een korte inleiding.


See How They Run
Deze mystery komediefilm gaat over de verfilming van een populair toneelstuk waarbij diverse moorden worden gepleegd. Rechercheur Stoppard probeert dit raadselachtige mysterie, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de theaterwereld vol pracht en praal, te ontmaskeren.


Meer info en tickets: www.parkvilla.nl