Afbeelding
(Foto: aangelevers)

Onze dierbaren herdenken

Herdenkingsavond op 5 november

ALPHEN - Dit jaar staan we, zoals elk jaar, stil bij onze overledenen in de eerste week van november op de Oosterbegraafplaats. Waar de vorige twee jaren in het teken stonden van een herdenking overdag (Lichtjes in het Daglicht), wordt dat dit jaar uitgebreid naar een week van Lichtjes in het Daglicht gecombineerd met een herdenkingsavond op zaterdag 5 november. 

Deze herdenkingsavond doet denken aan de vertrouwde lichtjesavond van enkele jaren geleden, maar wordt veel kleiner van opzet. De begraafplaats zal op deze zaterdagavond tot 21.00 uur toegankelijk zijn. Het hoofdpad wordt verlicht met tientallen kaarsen en je bent welkom een lichtje naar een graf te brengen. Houd er rekening mee dat delen van de begraafplaats onverlicht zijn, dus neem een eigen zaklamp mee!

Hoofdpad verlichten we met tientallen kaarsen


De fotopresentatie ‘Herinnering in Beeld’, met portretten van dierbare overledenen, zal op zaterdag 5 november vanaf 17.00 uur in de aula van het crematorium op het grote scherm getoond worden. Foto’s kunnen worden ingestuurd door nabestaanden, voorzien van naam, geboortedatum en overlijdensdatum (info@lichtjesinhetdonker.nl). 

Het team vrijwilligers hoopt je te mogen verwelkomen bij Lichtjes in het Donker 2022. Wil je hen ondersteunen als vrijwilliger? Meld je aan via info@lichtjesinhetdonker.nl.
www.lichtjesinhetdonker.nl

Tip: Kom op de fiets!