Sandra van Beek is het 100e padellid van BTC.
Sandra van Beek is het 100e padellid van BTC. (Foto: BTC)

BTC verwelkomt 100ste padellid

BENTHUIZEN - Wie had dat gedacht? Binnen een jaar na aanleg van de twee padelbanen feliciteert Benthuizer Tennisclub (BTC) het 100ste padellid. Sandra van Beek is de gelukkige. Zij neemt de bloemen in ontvangst van secretaris Hans Guijken en bestuurslid en voorzitter van de padelcommissie Karen van Drimmelen.

In november 2021 waren de padelbanen bij BTC speelklaar. Doel was de club toekomstbestendig te maken. Met een ledental van 286 moest er wat gebeuren. 

Het bestuur ziet de toekomst inmiddels zonnig tegemoet, aldus de club. Naast 100 nieuwe padelleden, hebben ook 83 nieuwe tennissers zich aangemeld. Ook zij kunnen gebruik maken van de padelbanen.

Voor Sandra van Beek is BTC thuiskomen. Zij woont in Benthuizen en is 25 jaar lang verbonden geweest aan de club. Ze was ook actief in het jeugdbestuur. Ze speelde tenniscompetitie en haar beide, inmiddels volwassen, zonen waren ook jarenlang tennissers bij BTC. Sandra is bij een andere club begonnen met padel. Ze vindt padel veel leuker dan tennis: "Het veld is lekker klein, het gaat veel sneller, er is meer actie en je speelt altijd dubbel. Dat is heel gezellig."

"De padelcommissie zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen in Benthuizen. De wekelijkse tossavond op dinsdag is een groot succes, diverse teams doen inmiddels mee aan de KNLTB padelcompetitie en ook de interne wintercompetitie op zondag is in november van start gegaan." Sandra heeft zich gelijk aangemeld voor de appgroep van de tossavond en in het voorjaar wil ze padellessen bij Allard Schaap nemen. Verder gaat ze met haar man en twee bevriende stellen afspreken om te spelen. Zij zijn ook net lid geworden.