Er zijn weer veel activiteiten in Parkvilla.
Er zijn weer veel activiteiten in Parkvilla. (Foto: Parkvilla)

Binnenkort in Parkvilla

Productiehuis Alphen | Stille Kerst 10+ Waar de hele kerstperiode er gezellige familietaferelen, vrolijke versieringen en kerstreclames zijn, is al die vrolijkheid niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. De acteurs hebben zich in deze thematiek verdiept onder leiding van het creatieve team van Productiehuis Alphen. Ze willen het publiek laten zien wat er zich achter de deuren van al die vrolijk versierde huizen afspeelt. Het belooft een voorstelling te worden vol herkenning.

THEATER

FILM

Emily. Een modern Brits kostuumdrama geïnspireerd op het mysterieuze leven van Emily Brontë, een van de meest beroemde en provocerende schrijfsters uit de geschiedenis. De film laat zien dat Emily haar tijd ver vooruit was.

Dreaming Walls. Het legendarische Chelsea Hotel in New York City is een icoon van de tegencultuur van de jaren 60 en  toevluchtsoord voor creatievelingen. Waarom kunstenaars en intellectuelen als Jimi Hendrix, Leonard Cohen, Janis Joplin, Jim Morrison en de sterren van Andy Warhols Factory er graag verbleven is geen mysterie: veel appartementen bieden een overweldigend uitzicht op de wolkenkrabbers in Manhattan.

Royal Opera House: De Notenkraker. Deze feestelijke balletklassieker combineert de opwinding van het sprookje met spectaculaire klassieke dans.

CURSUS

Peuterdans
Vanaf januari kunnen de allerkleinste dansers zich weer uitleven. Vanaf 2,5 jaar kunnen peuters samen met één begeleider op dansles. In de les dansen ze aan de hand van een verhaal of plaatjes met sjaaltjes of andere attributen waarbij spel en fantasie centraal staan. Wendy van den Bogert laat de lessen aansluiten op hun belevingswereld. Spelenderwijs werken ze aan motorische vaardigheden, zelfvertrouwen en creativiteit.