Gezelligheid staat centraal tijdens het evenement.
Gezelligheid staat centraal tijdens het evenement. (Foto: Facebook Eten met Veenders)

Eten met Veenders in september al bijna uitverkocht

Nieuws

ROELOFARENDSVEEN - De eerstvolgende editie van Eten met Veenders in Rolofarendsveen is al bijna uitverkocht. Op donderdag 8 september om 18.00 uur heeft deze alweer vijftiende editie van Eten met Veenders plaats. Plaats van de handeling is in het dit voorjaar nieuw geopende restaurant Poco Más, naast de watertoren in Roelofarendsveen aan de Noordhoek 19. 

Voor 27,50 euro krijgen bezoekers dan een 3-gangendiner. Er zijn na een vooraankondiging al 51 aanmeldingen binnen voor de avond, het maximum is 60. Mensen die mee willen eten kunnen zich aanmelden door te mailen naar etenmetveenders@xs4all.nl.

Over Eten met Veenders Eten met Veenders begon in 2019. Het concept: een maandelijks etentje als laagdrempelige en gezellige manier om nieuwe mensen uit Roelofarendsveen of omstreken te leren kennen en om lekker te eten. Eén keer per jaar wordt er gevaren. Wie wil dineren is welkom bij Eten met Veenders: alleen, met zijn tweeën of met zijn zessen, met vrienden, buren of familie: het kan allemaal.

Tierelier

Initiatiefnemer Kirsten Verdel: “Elke maand zijn er weer nieuwe mensen die voor het eerst komen eten. Daarbij is er een steeds grotere groep mensen die na die eerste keer terug blijft komen omdat ze het zo leuk vinden. Zo wordt Eten met Veenders steeds een stukje groter en gezelliger. En dat was ook de bedoeling: dat mensen uit de omgeving op een gezellige manier nieuwe mensen leren kennen. Dat werkt als een tierelier.”