Het duo treedt op zaterdag 26 maart op in 't Reghthuys.
Het duo treedt op zaterdag 26 maart op in 't Reghthuys. (Foto: 't Reghthuys)

Concert ‘Duo Duinenberg’ in ‘t Reghthuys

Nieuws

NIEUWKOOP- Het Duo Duinenberg treedt op zaterdag 26 maart op in ‘t Reghthuys in Nieuwkoop. Volgens de vereniging neemt het duo de luisteraars mee op een muzikale rondreis door Zuid-Afrika en de Lage Landen, doormiddel van zang en piano.

‘Met vreugde kunnen we u meedelen dat na een afstandelijke coronaperiode de concerten weer beginnen in het sfeervolle Reghthuys”, stelt de vereniging. “Yolande van den Berg, pianiste en componiste, en Gelske van der Duin, zangeres, zijn twee sprankelende persoonlijkheden die graag muziek maken. Met prachtige teksten op eigengemaakte muziek beschrijven zij de natuur, de liefde en alles wat het leven de moeite waard maakt.” 

Voor een reis naar Zuid-Afrika hebben zij hun programma aangevuld met ‘pareltjes’ uit de Nederlandse literatuur. Koos van Niekerk steunt de liederen met natuurfoto’s.

Toegang

Het optreden begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is 15 euro voor leden en 18 euro voor normale bezoekers. De vereniging is gevestigd aan het Reghthuysplein 1 in Nieuwkoop. Reserveren kunt u bij Wanda den Besten via e-mail: muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl of telefonisch: 06-42753133. 

“Wij, de leden van de Muziekcommissie ‘t Reghthuys, kijken er zeer naar uit u weer te mogen verwelkomen voor dit concert op de zaterdagavond”, aldus de vereniging.