Castellum houdt twee Ladies Nights.
Castellum houdt twee Ladies Nights. (Foto: Castellum)

Twee Ladies Nights op de planning in Castellum

Cultuur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Castellum houdt op woensdag 1 juni en woensdag 6 juli weer een Ladies Night. Bij de eerste bijeenkomst is de film ‘Marokkaanse Bruiloft’ te zien en bij de tweede bijeenkomst staat de bioscoop in het teken van de film ‘Zwanger & Co’.  

“Tijdens de Ladies Night kijk je onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje samen met je vriendinnen naar een gloednieuwe film. Verder zijn er verschillende stands en ga je naar huis met een leuke goodiebag”, zo meldt de bioscoop. 

‘Marokkaanse Bruiloft’ is een romantische komedie over Marokkaanse trouwtradities in Nederland, geregisseerd door Johan Nijenhuis. De film gaat over de veelbelovende advocate Yasmine die plots niet een, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad vindt. Terwijl het ene na het andere bruiloftsfeest wordt gevierd, twijfelt ze over de juiste keuze. 

In de feelgoodfilm ‘Zwanger & Co’ draait alles om familie en familie-uitbreiding. Verloskundige Merel besluit voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop. De hoofdrollen worden vertolkt door Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra. Ook deze film is geregisseerd door Johan Nijenhuis. 

Meer informatie

De aanvangstijd van beide Ladies Nights is 20.30 uur. Castellum is gevestigd aan Rijnplein 1-3 in Alphen aan den Rijn. Kaarten zijn te koop via de website 

www.theater castellum.nl.