Het stamboomonderzoek is in de Erfgoedwinkel van De Vergulde Wagen.
Het stamboomonderzoek is in de Erfgoedwinkel van De Vergulde Wagen. (Foto: Historische Vereniging Alphen aan den Rijn)

Stamboomonderzoek in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN - De werkgroep Genealogie van de Historische Vereniging Alphen zit op zaterdag 14 mei klaar vanaf 13.00 uur voor de inloopmiddag voor stamboomonderzoek. De inloopmiddag is in de Erfgoedwinkel van De Vergulde Wagen in Alphen aan den Rijn. 

De werkgroep helpt mee aan de zoektocht naar uw eigen verborgen verleden, menen ze."Naar voorouders en hoe zij leefden, welk werk zij deden." Voor bovenstaande activiteit geldt: vooraf opgeven om verzekerd te zijn van een plaatsje. Dit kan via de e-mail: deverguldewagen@hetnet.nl

Als u binnenloopt bij De Vergulde Wagen kunt u meteen de expositie 100 jaar Adventskerk en andere geloofsgebouwen bekijken. "Kijk ook eens voor cadeau ideeën in de Erfgoedwinkel van De Vergulde Wagen", stelt de winkel.


De winkel heeft een steeds wisselend assortiment aan artikelen over Alphen aan den Rijn. 

De gehele opbrengst komt ten goede aan het in stand houden van het pand De Vergulde Wagen en de collectie van de Historische Vereniging Alphen aan den Rijn. 

Meer informatie

De winkel is gevestigd aan de Boetzelaerstraat 48 in Alphen aan den Rijn. Zie voor overige activiteiten: www.histveralphenadrijn.nl.