Miranda Pieron is bedrijfsleider bij Bij Simon Lévelt.
Miranda Pieron is bedrijfsleider bij Bij Simon Lévelt. (Foto: Aangeleverd)

Alles over thee en koffie bij Simon Lévelt in Alphen aan den Rijn

ALPHEN - Hoe komt het dat groene thee veel lekkerder is als je het met water van 80 graden Celsius zet? In welke thee zit het minste cafeïne? Welke invloed heeft de afkomst van de koffieboon op de smaak? Dit zijn slechts een paar vragen die dagelijks onderwerp van gesprek zijn bij ons in de speciaalzaak.

Deze vragen zijn het begin van een ontdekkingstocht in de wereld aan smaken van onze heerlijke koffies en de mooiste theesoorten. Bij Simon Lévelt, de speciaalzaak voor premium biologische koffie en thee, vinden we de smaak die bij jou past.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 150 theesoorten: van theemelanges met lekkere fruit- en kruidensmaken tot heerlijke aan pure theeën. Ben je een koffieliefhebber? Bij ons heb je de keuze uit 25 verschillende vers gebrande biologische koffies.

Theeworkshop

Kom bij ons in de speciaalzaak ruiken en proeven of volg een theeworkshop op maat van bedrijfsleider en theesommelier Miranda Pieron. Voor een eerste kennismaking met thee, of om op verkenningsreis te gaan door één van de theelanden. Natuurlijk ben je ook voor koffie, zoete lekkernijen en alles om thuis of op het werk heerlijke thee en koffie te kunnen zetten bij ons aan het juiste adres. Grotendeels biologisch en voor ieder wat wils (incl. gluten-, lactose-, en suikervrije opties). 

Volg ons op onze socials @Simonlevelt.alphenaandenrijn.