WerkVinden houdt workshop ‘carrièreswitch’

ALPHEN - WerkVinden houdt woensdag 18 mei van 10.00 tot 13.00 uur de workshop ‘carrièreswitch’. "Deze actuele workshop is voor deelnemers die in hun eigen beroep niet meer aan het werk kunnen of willen en op zoek zijn naar tastbare hulpmiddelen om succesvoller op zoek te gaan naar een passende baan."

"Doe nieuwe inspiratie op en kijk met een frisse blik naar de toekomst", stelt WerkVinden. "Na deze workshop weet je waar nieuwe kansen liggen en heb je een goed beeld van alternatieven op de arbeidsmarkt."

"Samen kijken we naar een nieuwe toekomst, brengen elkaar op nieuwe gedachten en nieuwe inzichten. Enthousiasme voor elkaars ideeën en een open houding is daarom belangrijk."

Adviseur

Joyce Kouroukounis, adviseur bij het Leerwerkloket, verzorgt deze workshop. De workshop wordt gegeven op woensdagochtend 18 mei van 10.00 tot 13.00 uur in de bibliotheek Rijn en Venen aan de Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Deelname is gratis. Meer informatie en inschrijven via www.werkvindenalphen.nl/agenda..

Begeleiding

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. "De hulp van WerkVinden bestaat onder andere uit lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage. Voor meer informatie over ons volledige programma zie onze website www.werkvindenalphen.nl."